NETSTATUS MENU

Linkradio på Ålsømasten skiftes

Der har været stærkt nedsat hastighed i områder syd for Grenaa
Vi har haft en fejl på en link-radio i Ålsømasten. Dens forbindelse til en tilsvarende link-radio på taget af siloen ved Grenaa Tekniske Skole (GTS) var ophørt.
Vi havde arbejdet med at få forbindelsen genetableret i løbet af tirsdag d. 4/4-23, men det var ikke lykkedes. Så alle brugere hvis internet delvist kommer gennem dette link har haft meget ringe internet fra en reserve-forbindelse der kommer til Ålsømasten via Fuglsang skorstenen.
Vi fik gjort en udskiftnings link-radio klar til at skifte Ålsømasten->GTS link-radioen. Teknikere gjorde klar til at klatre 6 fag op i Ålsømasten og skifte radioen der sigter mod GTS, men vi løb ind i det problem at den ene af vore klatrer er på påskeferie i England og den anden er blevet syg. Så nu skulle vi finde eksterne professionelle klatrer til at klatre op og være standby ved mastens fod, hvis den opklatrende skulle få et ildebefindende oppe i masten.
Klik hér og læs i midter-ruden om det videre forløb. 

 
Router ved Bredstrup skorstenen skiftes

Vi har et svigt på forbindelserne fra Bredstrup skorstenen til Åstrup Hallen og videre derfra og til Stensmarksvej og videre derfra.
Vi har anskaffet en udskiftnings-router til at erstatte den syge router ved Bredstrup skorstenen og arbejder på at løse problemerne..
Vi giver besked hér om udviklingen...  . 

 
Grej i toppen af Tyttebærvej-masten skiftes

Der var ikke internetadgang via knudepunktet på Tyttebærvej.
Vi troede at en radio skulle skiftes i mastens top, men da vi kom op med lift var det et stip der havde revet sig løs.
Klik hér og læs mere i midter-ruden om løsningen...