FORSIDE MENU

Problemer med mail- og websider !

På grund af en software-fejl på vores web- og mail-server kan vi aktuelt ikke opdatere den i dag helt nødvendige sikkerheds-licens.
Opdateringen plejer at ske automatisk med et vist interval. Når sikkerheds-licensen ikke bliver rettidigt opdateret, så er der flere funktioner som blokeres i mail-tjenesten og på websiderne. Derfor har vi allesammen problemer med foreningens websider og vores mailtjeneste fra samarbejdet med Servergruppen.dk og Djurs-domaenerne.dk. Vi beklager det dybt. Vi arbejder intenst på at løse software problemet hurtigst muligt !
Klik på linket herunder og læs mere om årsagen og løsningen, og om hvordan man bedst kommer igennem
denne meget uheldige situation.
Problemer med mail- og websider.
 
Du bedes ændre betaling til fast overførsel

Vi beder dig ændre din betaling fra PBS til "fast overførsel" i god tid inden din næste forudbetaling for internetadgang gennem Grenaas.net.
Klik hér og læs begrundelse og vejledning midt på siden.
 
Referat fra Generalforsamling-2023 d. 26/4

Her kan du se referat og fremlagte dokumenter fra den afholdte generalforsamling i Grenaas.net.
Klik hér og se referatet midt på siden.
 
Om fast monteret og om mobilt internet

Her kommer et link til en nærmere beskrivelse, som - ved klik på linket - vil blive vist i den store rude i midten. Ind til da kan du få et indtryk af mulighederne ved at studere skiltet "FÅ TRÅDLØST INTERNET (WIFI) FRA GRENAAS.NET" - her nederst på siden.
 
Denne hjemmesides funktioner

Denne alternative hjemmeside for Grenaas.net blev nødvendig fordi vores hidtidige hjemmeside "www.grenaas.net" i øjeblikket ikke er tilgængelig. Vi har problemer med at opdatere sidens sikkerheds-licens (fordi vi har en fejl i softwaren) og derfor advarer ens browser mod at gå ind på siden, selvom det ikke er farligt ! - Så indtil vi får problemet løst meddeler vi os gennem denne sikre side www.grenaasnet.dk
Højrespalten på denne side er fast med alle de almindelige informationer ned gennem spalten.
I midten bringes det aktuelt vigtige.
Ellers styres visning af sidens indhold fra klik på ordene i top-menuen. Ved klik på et af ordene fremkaldes en detalje-menu om det valgte ord i denne rude, her i venstre side. På en sådan detalje-menu vil det blive sådan at man kan klikke på den enkelte detalje, og dens indhold vil så blive vist i den store rude i midten.
 
Grenaas.net drives af frivillige

Her kommer et link til en nærmere beskrivelse af baggrunden for at Grenaas.net er en ukommerciel forening der grundliggende drives af ulønnede frivillige, og hvorledes vi håndterer større udfordring ved hjælp af betalt ekstern hjælp.